TICKET "BEACH HANDBALL" RECREANTEN

TICKET "BEACH HANDBALL" RECREANTEN

TICKET VERZONDEN PER MAIL
€ 50,00
Inclusief belasting

Koop hier uw ticket om deel te nemen aan het BEACH HANDBALL tornooi voor recreanten. Het tornooi zal plaatsvinden op het strand van Blankenberge op zaterdag 31 juli 2021.

Vul hieronder uw ploegnaam in en vergeet niet op te slaan. Bij het kopen van een ticket gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (zie bijlage aan dit artikel).

Wanneer het tornooi omwille van Corona niet kan doorgaan zal dit uiterlijk 1 juli 2021 gecommuniceerd worden en zullen alle inschrijvingsgelden integraal terugbetaald worden.

Productmaatwerk

  • Max. 250 karakters

Je kan bij ons betalen met:

Het recreantentornooi richt zich op fithandballers, mensen die al enkele jaren op "handbalpensioen" zijn en/of mensen die de sport graag eens willen uitproberen. Teams mogen gemengd zijn.

Ben je een getrainde handballer en een echt competitiebeest schrijf je dan in voor het seniorentornooi dat zal plaatsvinden op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus.

BSF-H-RECREANTEN
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.