Algemene voorwaarden

Gegevens

Sportshop BVBA

commerciele benaming teamfashion.be

maatschappelijke zetel: 9220 Hamme, Noordstraat 13

magazijn: 9220 Hamme, Koerspleinstraat 18

info@teamfashion.be

BTW BE0806479972

Bestellen

Alle prijzen zijn aangeduid in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendingskosten. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zal u hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Eveneens ontvangt u een mail bij ontvangst van uw betaling en bij de verzending van uw pakket.

Leveringsvoorwaarden

Momenteel leveren we alleen in Belgie en Nederland. Alle bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis geleverd (zowel in Belgie als in Nederland). We trachtten uw bestelling uiterlijk binnen de 10 werkdagen, na ontvangst van uw betaling of print screen van uw betaling, bij u thuis te bezorgen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor vertragingen opgelopen door de koerierdienst.

Betalingsmogelijkheden

U dient altijd vooraf te betalen door middel van overschrijving. Na bestelling ontvangt u een mail met het totale bedrag en de betaalinstructies. U dient steeds het totale bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE25 6528 4856 5782 op naam van Teamfashion met vermelding van uw bestelnummer. U doet er goed aan een print screen van uw betaling te mailen naar webshop@teamfashion.be met vermelding van uw bestelnummer. Op deze manier zal uw bestelling sneller verwerkt worden.

Omruilen

Wanneer je niet tevreden bent van je aankoop heb je een termijn van 14 dagen na ontvangst waarin je het artikel kan omruilen of retourneren. Het spreekt voor zich dat beschadigde of gebruikte artikelen niet worden aanvaard. Enkel artikelen met het origineel etiket worden aanvaard. Het te volgen stappenplan en de link kan je terugvinden op de website onder GRATIS omruilen mogelijk.


Accept

Site use cookies