ALGEMENE VOORWAARDEN

Gegevens


Teamfashion.be

Koerspleinstraat 18

9220 Hamme

info@teamfashion.be
GSM: 0032 468 13 00 18

BTW BE0684.612.439

Openingsuren fysieke winkel:

dinsdag: 17 uur - 20 uur

woensdag: 14 uur - 17 uur

op afspraak

Bestellen

Alle prijzen zijn aangeduid in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendingskosten. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zal u hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Eveneens ontvangt u een mail bij ontvangst van uw betaling en bij de verzending van uw pakket.

Leveringsvoorwaarden

Momenteel leveren we alleen in België en Nederland. Alle bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis geleverd (zowel in België als in Nederland). We trachtten uw bestelling uiterlijk binnen de 10 werkdagen, na ontvangst van uw betaling of print screen van uw betaling, te verzenden. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor vertragingen opgelopen door de koerierdienst.

Betalingsmogelijkheden

U kan veilig online betalen met Bancontact, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa.

Omruilen

Wanneer je niet tevreden bent van je aankoop heb je een termijn van 14 dagen na ontvangst waarin je het artikel kan omruilen of retourneren. Het spreekt voor zich dat beschadigde of gebruikte artikelen niet worden aanvaard. Enkel artikelen met het origineel etiket worden aanvaard.

Omruilen kan via volgende link: sportshophamme.shipping-portal.com 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.